6 kardeşin annesi, babası, ağabeyiydi

Düzenleyen:
6 kardeşin annesi, babası, ağabeyiydi

GÜNDEM Haberleri

Mardin’in Derik ilçesinde PKK’lı teröristlerce yola döşenen el yapımı patlayıcının infilak ettirilmesi sonucu şehit olan Uzman Çavuş Samet Şare (24) ve Yusuf Atal (26) memleketlerinde son yolculuğuna uğurlandı.

Şehitlerden geriye ise yürek burkan hikâyeler kaldı. Adıyamanlı şehit Yusuf Atal’ın, babası Ömer Atal’ı 1997, annesi Bedriye Atal’ı 2002 yılında kaybettiği 7 kardeşinden sadece Nasihat Atal’ın evli olduğu diğer 6 kardeşinin bekâr ve baba evinde kaldığı öğrenildi. Anne ve babasını küçük yaşta kaybeden şehidin, kardeşlerine hem analık hem de babalık yaptığı öğrenildi. Şehit Yusuf Atal’ın aldığı maaş ile kardeşlerine baktığı, diğer kardeşlerinin ise mevsimlik tarım işçisi olduğu, iş buldukları zaman çalıştıkları öğrenildi.
6 kardeşin annesi, babası, ağabeyiydi
AİLENİN 14. ÇOCUĞU

 Muş Malazgirtli şehit Samet Şare ise 16 kardeşin 14’üncüsü idi. Anne Muteber Şare’nin Muş’ta yaşayan diğer çocuklarının yanına gittiği için şehidin ağabeyi Şerafettin Şare ve diğer kardeşlerine şehadet haberi verildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...