Binali Yıldırım: Beklenen müjdeleri vereceğiz

Düzenleyen:
Binali Yıldırım: Beklenen müjdeleri vereceğiz

GÜNDEM Haberleri

Eskişehir’de konuşan Başbakan Yıldırım, “Bugün yapılacak Bakanlar Kurulumuz sonrası, esnafımızın, işçimizin, işverenimizin, köylümüzün, bütün toplum kesimlerinin hasretle beklediği müjdeyi vereceğiz” dedi.

Başbakan Binali Yıldırım, Eskişehir’de düzenlenen toplu açılış töreni ve iftar programında konuştu. Teröre karşı birlik mesajı veren Yıldırım, “Uluslararası camiaya bir kez daha buradan sesleniyoruz. Benim teröristim iyi, seninki kötü anlayışını artık bırakalım. Bu tehlike bütün ülkelerin önündeki en büyük tehdittir, en büyük tehlikedir” dedi.  Yıldırım, bugün yapılacak Bakanlar Kurulu toplantısına da dikkat çekerek, “Doğu ve Güneydoğu ile Türkiye’de esnafımızın, işçimizin, işverenimizin, köylümüzün, bütün toplum kesimlerinin hasretle beklediği müjdeyi vereceğiz” dedi.

AZMETTİRENİ DE BULDUK
Başbakan Yıldırım, Eskişehir’e gelmeden önce yeni açılan Osmangazi Köprüsü çıkışında gazetecilere yaptığı açıklama da İstanbul Atatürk Havalimanı saldırına ilişkin 29 kişinin gözaltına alındığını söyledi. Yıldırım, şöyle devam etti: “Onlara aracılık edenler, azmettirenler belirlenmiş durumda. Zaman ilerledikçe detaylar ortaya çıkacak. Farklı ülke vatandaşı olanlar var. Bütün ihtimaller değerlendiriliyor.”

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...