MEB Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı | Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Yerleri (ÖĞREN)

Düzenleyen:
MEB Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı |  Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Yerleri (ÖĞREN)

GÜNDEM Haberleri

MEB Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları öğren ile ilgili doğru adrestesiniz. Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Sözleşmeli öğretmen adaylarının mülakat sonuçları açıklandı! Mülakat sonuçları MEB'in resmi internet sitesi üzerinden öğrenilebiliyor.

MEB Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat yerleri sonuçları öğren ile ilgili detaylar burada. Milli Eğitim Bakanlığı, 10 Ekim'de atanacak 20 bin sözleşmeli öğretmen için mülakat sonuçlarını açıkladı. Sözleşmeli Öğretmenlik mülakat sonuçları öğrenmek için haberimizde yer alan linke tıklamanız yeterlidir. Sonuçları www.meb.gov.tr adresine girerek öğrenebilirsiniz. Sınav sonuçlarına itiraz etmek isteyen adaylar, itirazlarını 29 – 30 Eylül ve 1 Ekim tarihleri arasında yapacaklar. Bu arada Milli Eğitim Bakanlığı yapmış olduğu açıklamayla 5 bin sözleşmeli öğretmenin daha atayacaklarını açıklandı. 

SONUCUNUZU ÖĞRENMEK İÇİN TIKLAYIN...

BAŞARILI OLAN ÖĞRETMENLER ATANACAK

Mülakat sonuçları açıklaması sonrasında da MEB, başarılı olan öğretmenlerin atama tercihlerinin alınması sonrasında ise MEB atamaları gerçekleştirecek.

İTİRAZLAR 3 EKİM'DE SONUÇLANDIRILACAK
Alınan itirazlar, 3 Ekim'de sonuçlandırılacak. Adayların atama tercihleri, 4-7 Ekim arasında alınacak ve 10 Ekim'de sonuçları açıklanacak.

SÖZLEŞMELİ ÖĞRETMEN ATAMALARI NE ZAMAN?

Sözleşmeli öğretmenlik mülakat yerlerinin açıklanması ardından atamaların ne zaman yapılacağı gündeme geldi. MEB’in resmi takvimine göre adayların mülakatları  Nisan ve Mayıs aylarında yapılacak. Mülakat sonuçlarına itirazların değerlendirilmesinin ardından atamaların haziran ayında gerçekleşmesi bekleniyor. Bakan Yılmaz, atanan öğretmenlerin yaz tatili boyunca oryantasyon eğitimine tabii tutulacaklarını ve eylülde göreve başlayacaklarını açıkladı. 

MEB Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı |  Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Yerleri (ÖĞREN)

BRANŞ DAĞILIMI NETLEŞTİ

Milli Eğitim Bakanlığı (MEB), 20 bin sözleşmeli öğretmen alımına ilişkin takvimi ve branş dağılımı listesini duyurdu. İşte, bakanlığın yapmış olduğu o açıklama:Bakanlığımıza bağlı örgün ve yaygın eğitim kurumlarının öğretmen ihtiyacının karşılanması amacıyla Sözleşmeli Öğretmen İstihdamına İlişkin Yönetmelik kapsamında 20.127 pozisyona sözleşmeli öğretmen atamak üzere Ek 1 Atama Yapılacak Alanlar ile Başvuruya Esas Olacak Taban Puan ve Kontenjan Listesinde belirtilen alanlarda başvuru alınacaktır.

MEB Sözleşmeli öğretmenlik mülakat sonuçları açıklandı |  Sözleşmeli Öğretmenlik Mülakat Yerleri (ÖĞREN)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...