İsmail Kahraman: Bir arabada iki şoför olmaz

Düzenleyen:
İsmail Kahraman: Bir arabada iki  şoför olmaz

GÜNDEM Haberleri

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Rize Valiliği önünde organize edilen toplu açılış töreninde konuştu.

TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın da katılımıyla Rize Valiliği önünde organize edilen toplu açılış töreninde konuştu. Kahraman, vatandaşların, “Başkan Erdoğan” sloganları üzerine şunları kaydetti: “Öyle bir hemşehrimiz var ki zaten Başkan. Bunun hukuki kalıba dönmesi de an meselesi ve hakikaten Türkiye’nin istikrar içinde kalkınması için sistem bakımından, sistem değişikliğine gidilmesi rahatlık verecektir. ‘Hâkimiyet tecezzi etmez.’ diye bir kaide var, hâkimiyet bölünmez. Bir arabada iki tane şoför olmaz, kaza olur yoksa. Zannediyorum bu dönem inşallah Meclisimiz bu noktada gereken iradeyi ortaya koyacaktır. Türkiye 15 Temmuz’da bir büyük badireyi atlattı ve Cenabıhak korudu. 16 Temmuz’daki Türkiye’yi bir düşünün ne olacaktı? Bunu önlemede tek bir isim var Recep Tayyip Erdoğan.”

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...