Polis 'dur' dediğinde canlı bomba kendisini patlatmış

Düzenleyen:
Polis 'dur' dediğinde canlı bomba kendisini patlatmış

GÜNDEM Haberleri

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Beşiktaş'taki bombalı araç saldırısından 45 saniye sonra Maçka Parkı'nda polisin 'dur' dediği canlı bombanın kendisini patlattığını söyledi.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, dün gece İstanbul'da meydana gelen hain terör saldırısının ayrıntılarını CNNTürk canlı yayınında anlattı.

"PATLAYAN ARAÇ ORTADA YOK"

Başbakan Yardımcısı Kurtulmuş'un sözlerinin satır başları şöyle:

Ağır ve alçak bir terör saldırısı. Çok sayıda yaralı kardeşimiz var. Planları detaylı bir şekilde çalışılmış bir saldırı olduğu anlaşılıyor. Çevik kuvvet polisimiz doğrudan doğruya hedef alınıyor. Beleştepe dediğimiz yerde bomba patlıyor. Araç ortada yok. Yüzlerce kilo bomba kullanıldığı uzmanlarca ifade ediliyor.

POLİS "DUR" DEDİĞİNDE CANLI BOMBA KENDİSİNİ PATLATMIŞ

Arabanın olduğu yerde büyük bir çukur açılmış. 45 saniye sonra Maçka Parkı'nda üzerinde bir mont ve arkasında sırt çantası olan birisine polis "dur" dediği anda maalesef orada 4 polis 1 sivil şehit oluyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...