HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bombalı saldırıda Tıp öğrencisi Berkay Akbaş da öldü

Düzenleyen: /
Bombalı saldırıda Tıp öğrencisi Berkay Akbaş da öldü
Mustafa Berkay Akbaş, Berkay Akbaş, İstanbul Patlama, İstanbuldaki Patlamada Ölenler, Beşiktaş Patlama, Haber

GÜNDEM Haberleri

Beşiktaş'ta yaşanan hain terör saldırısında 19 yaşındaki tıp öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş şehit oldu. Başkent Üniversitesinde eğitim gören Akbaş'ın arkadaşlarıyla gezmek için 2 günlüğüne İstanbul'a geldiği öğrenildi.

Beşiktaş'ta Vodafon Arena yakınlarında dün akşam yaşanan bombalı terör saldırısında 19 yaşındaki tıp öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş da şehit oldu. Başkent Üniversitesi Tıp Fakültesi 2'inci sınıf öğrencisi Mustafa Berkay Akbaş'ın İstanbul'a 2 günlüğüne arkadaşlarıyla gezmek için geldiği öğrenildi. Akbaş'ın cenazesi Adli Tıp Kurumunda yapılan incelemenin ardından babası Salim Akbaş tarafından teslim alındı. 
Bombalı saldırıda Tıp öğrencisi Berkay Akbaş da öldü
“Doktor olmak istiyordu, böyle insanlara yardım etmek istiyordu” 

Oğlunun başarılı bir tıp öğrencisi olduğunu ifade eden baba Salim Akbaş'ın ayakta güçlükle durduğu görüldü. Gözyaşlarına hakim olamayan Akbaş, “19 yaşında Tıp Fakültesi 2. sınıf öğrencisiydi. İstanbul'a Ankara'dan sınav sonrası 2 günlüğüne gezmek için gelmişti. Tesadüfen taksiyle oradan geçerken olmuş. Bu kadar basit, ucuz. Ben istemiyorum oğlum şehit olsun. Oğlum katledildi, ben başka bir şey demiyorum. Mustafa Berkay Akbaş gelecek vaad eden başarılı bir öğrenciydi. Doktor olmak istiyordu, böyle insanlara yardım etmek istiyordu. Ben onu cenaze aracıyla geri götürüyorum şimdi. Sinop'ta yaşıyoruz. Sınav sonrası gezmek için İstanbul'a gelmişti. Twitter'da kayıp ilanı vermiştik. Patlamanın ardından 2 evladım var. Terörü yıllardır lanetliyoruz. Yarın çiçek bırakırlar, başka bir şey yapmazlar” dedi. 
Bombalı saldırıda Tıp öğrencisi Berkay Akbaş da öldü
Berkay Akbaş'ın yakınları dün geceki patlamanın ardından sosyal medyada 'haber alamıyoruz' şeklinde paylaşımlarda bulunmuş bir çok kullanıcı da sosyal medyada onun için seferber olmuştu

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...