HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

'FETÖ lideri 100 yıldan fazla yaşamak için servet harcadı'

Düzenleyen: /
'FETÖ lideri 100 yıldan fazla yaşamak için servet harcadı'
Fetullah Gülen, Fetö, Haber

GÜNDEM Haberleri

Yeni Şafak gazetesi, FETÖ lideri Gülen'in 100 yıldan fazla yaşamak için kök hücre tedavisine başvurduğunu öne sürdü.

Gazete, Emniyet'in raporuna dayandırdığı iddiasına göre, projeyi Gülen'in özel doktoru Tuncay Delibaşı'nın yürüttüğünü ileri sürdü. Proje için Delibaşı'nın banka hesaplarına farklı kurumlardan tam 30 milyon 500 bin lira aktarıldığı iddia ediliyor.

Yeni Şafak gazetesinden Cihan Arpacık'ın haberi şöyle:

Fetullahçı Terör Örgütü’nde "Özel Sağlık Hizmeti ve Sekretarya" görevinde bulunan ve 2015 yılından bu yana kaçak olarak yurtdışında yaşayan Tuncay Delibaşı’nın en kritik görevi "Kök hücreden organ elde edilip Gülen’in organlarının yenilenmesi projesini yürütmek." Bu ifadeler Emniyet Genel Müdürlüğü’nün raporunda geçiyor.

Özel doktora 30 milyon lira

Bir dönem Hacettepe Üniversitesi bünyesinde kurulan Teknokent’in de başında olan ve bu yolla örgüte milyonlarca dolar kazandıran Delibaşı’na çalışmalarını eksiksiz yerine getirebilmesi için adeta para yağdırılmış. MASAK kayıtlarına göre birçok kurum ve isimden Delibaşı’na aktarılan para 3 yılda 30 milyon 500 bin lirayı geçiyor. Yurtdışından gönderilen paraların bir kısmı Almanya merkezli Deutsche Bank ile Kanada merkezli Royal Bank vasıtasıyla gönderildi. Sadece Türkiye Bilimler Akademisi Delibaşı’na iki işlemde 36.114 TL havale yaptı. 2013-2014 arası farklı tüzel kişilerden 38.473 TL para gönderildi. Emniyet, baş döndüren para trafiğinin yapıldığı dönemde Delibaşı’nın maaşının 3400 TL olduğunu tespit etti.

Kök hücreden Gülen'e organ!

Delibaşı uzun bir süre Gülen’in organlarını yenilemek için yürüttüğü ‘bilimsel’ çalışmalarını çeşitli dernekler ve yurtdışı merkezli sağlık firmaları aracılığıyla gerçekleştirdi. ABD’nin Delaware Eyaletinde kurulan ERX Pahrmaceutıcals Inc isimli firma da “Obezite” araştırması adı altında kök hücre araştırması yaparak Gülen’e hizmet etti. Bu firmada dünyaca ünlü bilim adamlarından yardım alındı.

Özel sağlık imamı

Emniyet Genel Müdürlüğü raporunun ilgili bölümünde Delibaşı için şu ifadeler kullanılıyor: Örgütün içerisinde “sağlık hizmetlerinden sorumlu imam” olarak faaliyet yürütüyor. Resmi olarak Hacettepe Üniversitesi Rektör Danışmanı olduğu dönemde Fetullah Gülen’in ayda bir yanına giderek sağlık kontrollerini yapan Delibaşı, kök hücreden organ elde edilip Gülen’in organlarının yenilenmesi projesini yürüttü. Örgütün üst yöneticileriyle Fetullah Gülen’den talimat almak, bilgi vermek amacıyla yurt dışına çıktı, çeşitli tarihlerde de örgüt mensupları ile aynı otel, konaklama yerlerinde bir araya geldi. Şahsın örgüt içerisinde faaliyetlerine “Özel Sağlık Hizmeti ve Sekretarya” şeklinde devam ediyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...