HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Bakan Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da bayramlaştı

Düzenleyen:
Bakan Akif Çağatay Kılıç, Samsun'da bayramlaştı
Akif Çağatay Kılıç, Samsun, Bayramlaşma, Haber

GÜNDEM Haberleri

Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, memleketi Samsun'da, asker, polis, protokol üyeleri ve vatandaşlarla bayramlaştı.

Ramazan Bayramı'nı memleketi Samsun'da geçiren Gençlik ve Spor Bakanı Akif Çağatay Kılıç, bayram namazını İlkadım İlçesi'ndeki Gürbüz Camii'nde kıldı. Ardından İl Emniyet Müdürlüğü'ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğü'nde ve Sahil Güvenlik Karadeniz Bölge Komutanlığı'nda düzenlenen bayramlaşma törenine katıldı. Polisler ve askerlerle bayramlaşan Bakan Kılıç, görevlilerle tek tek tokalaştı. Bakan Kılıç, ardından 15 Temmuz Şehitler Parkı içerisinde bulunan Şehit Ömer Halis Demir Salonu'nda devlet ile millet bayramlaşmasına katıldı. Ak Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Samsun Milletvekili Çiğdem Karaaslan'ın da katıldığı bayramlaşmada vatandaşlar ve protokol üyeleri bayramlaşıp sohbet etti. Bakan Kılıç, daha sonra ilçelerde düzenlenecek olan bayramlaşma programlarına katılmak için salondan ayrıldı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...