İhlas Vakfı 20 ülkede kurban kesecek

Düzenleyen:
İhlas Vakfı 20 ülkede  kurban kesecek

GÜNDEM Haberleri

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır yaptığı birçok hizmetin karşılığı olarak, Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile ‘Kamu Yararına Çalışan Vakıf’ statüsü kazanan İhlas Vakfı, 2017 yılı kurban vekâlet bedellerini açıkladı

Yurt içi ve yurt dışında 43 yıldır yaptığı birçok hizmetin karşılığı olarak, Bakanlar Kurulu Kararı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın onayı ile ‘Kamu Yararına Çalışan Vakıf’ statüsü kazanan İhlas Vakfı, 2017 yılı kurban vekâlet bedellerini açıkladı. İhlas Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Avukat Mehmet Okyay “2017 yılı yurt içi kurban vekâlet bedeli 850 TL, yurt dışı kurban vekâlet bedeli ise 600 TL olarak belirlenmiştir” dedi. Okyay, hayırseverler tarafından bağışlanan kurban vekâletlerinin yurt içinde öğrenci yurtlarında barınan öğrencilere, yurt dışında ise Somali; Somaliland, Etiyopya, Kenya, Sudan, Uganda, Yemen, Moritanya, Fildişi, Cezayir, Gambiya, Afganistan, Hindistan, Bangladeş, Endonezya ve Malezya ile birlikte 20 ülkede dinî vecibelere uygun bir biçimde kesilerek ihtiyaç sahibi Müslümanlara dağıtılacağını ifade etti. Okyay, hayırseverlerin www.ihlasvakfi.org.tr adresinden online olarak ya da +90 212 451 49 00 No.lu telefonu arayarak kurban bağışı kurban vekâletlerini verebileceklerini söyledi. 

KURBAN BAĞIŞI İÇİN TIKLAYINIZ

 

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...