Kavurmacı ve Güllü hakkında karar verildi

Düzenleyen:
Kavurmacı ve Güllü hakkında karar verildi

GÜNDEM Haberleri

Fethullahçı Terör Örgütü/ Paralel Devlet Yapılanması'nın iş dünyası yapılanması davasında AKFEL Holding ortaklarından iş adamı Murad Abdurrahman Baltacı tahliye edildi. Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 20 tutuklu sanığın ise tutukluluk hâlinin devamına karar verildi.

FETÖ'nün iş dünyası yapılanmasına yönelik haklarında dava açılan FETÖ lideri Fetullah Gülen ile kapatılan TUSKON'un başkanı Rızanur Meral ve genel sekreteri Mustafa Muhammet Günay ile iş adamları Ömer Faruk Kavurmacı ve Faruk Güllü'nün de aralarında bulunduğu 86 sanığın yargılandığı davanın 10’uncu duruşması görüldü. İstanbul 23. Ağır Ceza Mahkemesince Silivri Ceza ve İnfaz Kurumları Yerleşkesi karşısındaki binadaki büyük salona görülen duruşmanın 10’ncu gününde, ara karar açıklandı.

1 TAHLİYE

Tutuklu sanıklardan işadamı Murad Abdurrahman Baltacı tahliye edilirken, İBB eski Başkanı Kadir Topbaş’ın damadı Ömer Faruk Kavurmacı ve ünlü baklavacı Faruk Güllü’nün de aralarında olduğu 20 tutuklu sanık için, tutukluluk hallerinin devamına karar verildi.

Ayrıca verilen kararlar arasında, kayyum atanan şirketlerde illegal bir kayıt olup olmadığını araştırmak için Aydınlı Şirketi’ne 5, diğer şirketlere 3 bilirkişi atandı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...