HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Türk Tabipler Birliği'nden 'şehir hastaneleri' hakkında skandal açıklama

Düzenleyen: /
Türk Tabipler Birliği'nden 'şehir hastaneleri' hakkında skandal açıklama
Türk Tabipler Birliği, Afrin, Şehir Hastaneleri, Haber

GÜNDEM Haberleri

Afrin operasyonunun başladığı günlerde terör örgütünün sözcülüğüne soyunan TTB, şehir hastanelerine karşı mücadelenin süreceğini açıkladı.

Amerika'nın desteğiyle Suriye'de devlet kurarak Türkiye için tehdit oluşturmak isteyen PKK/YPG teröristlerine karşı başlatılan Zeytin Dalı Harekatı, yurt dışında olduğu gibi yurt içinde de bazı grupları rahatsız etti. Bunların başını ise Türk Tabipler Birliği çekti.

Türk askerinin bölgeden hemen geri çekilmesini isteyen TTB'nin açıklamaları, bölgedeki teröristlere büyük bir cesaret verdi.

YENİ HEDEFLERİ ŞEHİR HASTANELERİ
Yaşananların ardından açılan soruşturmalar devam ederken, TTB'den bir skandal açıklama daha geldi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "hayalimdi" diyerek hizmete soktuğu şehir hastaneleri, TTB'nin hedefi haline geldi.

"ORTAK MÜCADELE SÜRECEK"
Odadan yapılan açıklamada, "Şehir Hastaneleri konusunda sağlık emek örgütleriyle birlikte ortak mücadelemizi sürdüreceğiz." ifadelerine yer verildi.

"YAPMAKTAN VAZGEÇİN"
TTB'den daha önce yapılan açıklamada, "Şehir hastaneleri sevdanızdan vazgeçiniz. Şehir hastaneleri ciddi anlamda kamu zararına neden olmaktadır; olacaktır." denilmişti.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...