Oktar'ın 15 Temmuz gecesi ne dediği ortaya çıktı

Düzenleyen:
Oktar'ın 15 Temmuz gecesi ne dediği ortaya çıktı

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturma kapsamında çıkarıldığı mahkemece tutuklanan Adnan Oktar'ın 15 Temmuz gecesi Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile ilgili kullandığı skandal ifadeye ulaşıldı.

Kamuoyunda 'Adnan Hoca' olarak bilinen Adnan Oktar, geçen hafta içerisinde düzenlenen operasyonla gözaltına alındı ve çıkarıldığı mahkemece tutuklandı.

ADNAN OKTAR'IN SORGUSU ORTAYA ÇIKTI

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen soruşturmadan yeni detaylar gelmeye devam ediyor. Abdülkadir Selvi, Hürriyet gazetesindeki bugünkü yazısında Adnan Oktar'ın polis ve yargıdaki sorgusuna ulaştı.

''KEDİCİKLER''E TALİMAT VERMİŞ ANCAK...

FETÖ'nün 15 Temmuz darbe girişimiyle ilgili şaşırtan bir ayrıntıyı paylaşan Selvi, şu ifadeleri kullandı: "Bir de 15 Temmuz'da darbeyi önledikleri iddiası. Adnan Oktar grubu 15 Temmuz'dan sonra hızla bu iddiayı devreye soktular. O gece A9 kanalında yaptıkları darbe karşıtı yayınları delil olarak gösterdiler. 16 Temmuz'da ise FETÖcüler gibi, kediciklerine, 'Meydanlara çıkın, Türk bayrağı ile fotoğraf çektirip, sosyal medyadan yayınlayın' talimatı veriyor. Adnan Oktar sorgusu sırasında bu iddiayı dile getiriyor. Ama gece harekâtın ilk başlarında, 'Tayyip'i asarlar şimdi' dediği hatırlatılıyor."

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...