İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Hükümetin yanındayız!

Düzenleyen:
İYİ Parti Genel Başkanı Akşener: Hükümetin yanındayız!

GÜNDEM Haberleri

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, "Hükümetimiz ve milletimiz adına hükümetimizin yanındayız" dedi. Öte yandan yıllardır her seçimde hiçbir başarı elde edemeyen, son seçimde de Cumhur İttifakı ve Başkan Erdoğan'a karşı hezimet yaşayan CHP ve Muharrem İnce ise dolar ile ilgili elini taşın altına koyacağına, Kanal İstanbul gibi Türkiye'yi ayağa kaldıracak dev projelerin durdurulması aklını vermeye kalmıştı.

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, dövizde yaşanan artış ve ABD ile gerginlikler konusunda açıklamada bulundu. Akşener, "Hükümetimiz ve milletimiz adına hükümetimizin yanındayız" dedi.

"KANAL İSTANBUL'U DURDURUN"

Muharrem İnce, dolar ile ilgili yaptığı açıklamada Kanal İstanbul gibi dev projelerin bir an önce durdurulmasını istemişti.

24 HAZİRAN'DA HEZİMETİ YAŞAMIŞTI

24 Haziran öncesi CHP'nin Cumhurbaşkanı adayı olan Muharrem İnce, Başkan Erdoğan'a karşı ağır bir yenilgi almıştı. 

YENİ KURULAN PARTİDEN HÜKÛMETE TAM DESTEK!

24 Haziran öncesi kurulan ve sonradan dağılan Millet İttifakı'nda yer alan İyi Parti Genel Başkanı Akşener ise senelerin CHP'sine nazaran Türkiye'ye yapılan döviz operasonlarına karşı seçilmiş hükûmete destek mesajı verdi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...