7 ilde eş zamanlı operasyon! Dolandırıcılar kıskıvrak yakalandı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
7 ilde eş zamanlı operasyon! Dolandırıcılar kıskıvrak yakalandı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Samsun Emniyet Müdürlüğü tarafından 7 ilde düzenlenen nitelikli dolandırıcılık operasyonu kapsamında 12 şüpheli gözaltına aldı. Öte yandan eş zamanlı yapılan baskınlarda çok sayıda dijital materyal ele geçirildi.

Samsun merkezli 7 ilde nitelikli dolandırıcılık operasyonu düzenlendi. Operasyon kapsamında 12 şüpheli gözaltına alındı.

İl Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri banka, elektronik para hesaplarını ve GSM hatlarını kullanarak dolandırıcılık yapan şüphelilere yönelik çalışma başlattı.

Ekipler, internet üzerinden ürün satışı, kaparo, icra dosyası, araç, ev ve villa kiralama yöntemleriyle banka, elektronik para hesapları ve GSM hatlarını kullandırmak suretiyle 39 kişinin dolandırıldığını tespit etti.

7 ilde eş zamanlı operasyon! Dolandırıcılar kıskıvrak yakalandı

7 İLDE OPERASYON DÜZENLENDİ

Valilikten yapılan açıklamaya göre, Samsun merkezli Ankara, Tekirdağ, Muğla, Çorum, Yozgat, Nevşehir'de belirlenen adreslere eş zamanlı operasyon düzenlendi.

Operasyonda,12 şüpheli gözaltına alındı, adreslerdeki çok sayıda dijital materyal ve belgeye el konuldu.

7 ilde eş zamanlı operasyon! Dolandırıcılar kıskıvrak yakalandı

Açıklamada, “İnternet üzerinden ürün satışı, kaparo, icra dosyası, araç, ev ve villa kiralama vb. yöntemlerle şahısların banka/elektronik para hesaplarını ve GSM hatlarını kullandırmak suretiyle 39 şahsın nitelikli bir şekilde dolandırıldığı tespit edilmiş, olaylarla bağlantılı olan şahıslara yönelik icra edilen operasyon kapsamında, ilimiz merkezli Ankara, Tekirdağ, Muğla, Çorum, Yozgat ve Nevşehir’de toplam 12 şahıs gözaltına alınmıştır. Çok sayıda dijital materyal ve belgelere el konulmuştur” denildi.

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...