HAYIRLI RAMAZANLAR

__:__:__

Muş'a şehit ateşi düştü

Düzenleyen: /
Muş'a şehit ateşi düştü
Muş, Şehit, Haber

GÜNDEM Haberleri

Irak'ın kuzeyindeki Avaşin bölgesinde el yapımı patlayıcının patlaması sonucu şehit olan Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak'ın şehadet haberi memleketi Muş’taki baba ocağına ulaştı. Şehidin evlilik hazırlığı yaptığı öğrenildi

Kuzey Irak'ta Avaşin Bölgesi'nde EYP patlaması sonucu ağır yaralanan Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak (27), kaldırıldığı hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Şehit düşen Piyade Uzman Çavuş Ümit Solak'ın acı haberi Muş'taki baba ocağına ulaştı. Şehidin, 15 Temmuz Milli İrade Mahallesi 718'inci sokakta bulunan evine Türk bayrağı asıldı.

DÜĞÜN HAZIRLIĞI YAPIYORDU

Şehit Solak’ın naaşının yarın Otluca Dağ ve Komando Tugayı'ndaki uğurlamanın ardından Muş'a getirileceği ve Lale Camii'nde öğle namazını müteakiben düzenlenecek cenaze töreninin ardından şehitlikte toprağa verileceği öğrenildi.

Sedef ve Bedri Solak çiftinin 5 çocuğundan sonuncusu olan şehit Ümit Solak'ın nişanlı ve düğün hazırlığı yaptığı öğrenildi.

Muş'a şehit ateşi düştü

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...