"Allah'a ısmarladık" demesiyle uçması bir oldu! Türkiye'nin ilk astronutu Alper Gezeravcı canlı yayın kapanışını böyle gerçekleştirdi

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Türkiye'nin ilk astronotu Alper Gezeravcı, uzaydan ilk canlı yayın bağlantısını gerçekleştirdi. Yaptığı çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgiler veren Gezeravcı, görüşmenin sonunda "Allah'a ısmarladık" dedikten yer çekimi olmadığı için uçarak kendisine ayrılan bölüme geçti.

Türkiye'nin ilk astronu Alper Gezeravcı, uzaydan ilk görüşmesini Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yaptı. Canlı yayın bağlantısı gerçekleştiren Gezeravcı, yapacağı çalışmalar hakkında Cumhurbaşkanı Erdoğan'a bilgiler verdi. 

RENKLİ GÖRÜNTÜLERE SAHNE OLDU

Görüşme sırasında renkli görüntüler de yer aldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sorularını yanıtlayan Gezeravcı, görüşme sonunda "Allah'a ısmarladık" demesiyle uçması bir oldu. 

UÇARAK GEÇTİ 

Uzayda yer çekimi olmadığı için mikrofonu bırakır bırakmaz uçmaya başlayan Gezeravcı, kendisine ayrılan özel bölmeye uçarak geçti. 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...