'Anı' diye paylaştıkları video emniyeti harekete geçirdi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
'Anı' diye paylaştıkları video emniyeti harekete geçirdi

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Sakarya'da 5 kişi uyuşturucu madde kullandıkları anları 'anı olarak kalsın' deyip sosyal medyalarından paylaştı. Emniyetin etiketlendiği video paylaşım sonrası ekipler harekete geçti. Görüntülerin iki buçuk senelik olduğu ve videodaki şahısların suç dosyalarının kabarık olduğu ortaya çıktı.

Sakarya'da meydana gelen olayda, bir evin içerisinde kaydedildiği öne sürülen ve sosyal medyada paylaşılan görüntüler emniyeti harekete geçirdi. 

‘Anı olarak kalsın’ denilerek kaydedilen uyuşturucu partisi görüntülerinde; 2’si kadın toplam 5 kişinin aralarında geçen diyalog ve bazıların ise uyuşturucu maddeyi kullandığı anlar yer aldı.

'ANI' VİDEOSU 2,5 SENE SONRA ORTAYA ÇIKTI

Polis ekiplerince yapılan incelemeler neticesinde görüntülerdeki kişilerin A.C.A., İ.A., E.A., A.T. isimli erkekler ile S.K. ve M.A. isimli kadınlar olduğu tespit edildi. Görüntünün yaklaşık iki buçuk sene önce çekildiği ve A.C.A. isimli şahsın cezaevinde olduğu öğrenildi. Bahse konu olaya ilişkin ekipler, İ.A. ve E.A.'yı gözaltına alırken A.T. isimli şahıs için de arama çalışması başlattı.

SUÇ LİSTELERİ KABARIK ÇIKTI

Uyuşturucu partisinin sosyal medya görüntülerini ortaya çıkmasının ardından incelemelerini genişleten polis ekipleri, S.K. ve M.A. isimli kadının fuhuş dahil birçok farklı suçtan kaydı olduğu da ortaya çıktı. Ekipler, görüntülerdeki kadınları bulabilmek için çalışmalarını sürdürüyor.

SANİYE SANİYE KAMERADA... 

Ayrıca sosyal medyada yayınlanan diğer bir videoda ise S.K. isimli kadının görüntülü olarak bir kişiyle konuştuğu ve orada, “Bütün müşterilerim her gün içiyor. Birde İstanbul dedim işte kafam güzel ya saçmalıyorum. Biri üstüme gelmediği zaman çok iyiyim ama biri üstüme geldiği zaman kimseyi takmıyorum oh kafam rahat ya” dediği, konuştuğu kişinin ise, “Seda ben sana yardımcı olamazsam ve finalde sana bir şey olursa vicdan azabı çekerim. Ne olursa olsun ben seni bu şekilde görmeye dayanamıyorum. Bu iş gerçek anlamda istemediğimiz noktalara gidecek, lütfen” söylemlerinin üzerine S.K.’nın, “Senle ne alakası var? Benim kafama silah mı dayadın her şeyi ben kendi isteğimle yaptım. İnsan ne yaparsa kendi yapar” dediği anlar yer aldı.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...