Antalya'da torbacılara baskın! 44 kilo esrar ve 2 adet tabanca ele geçirildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Antalya'da torbacılara baskın! 44 kilo esrar ve 2 adet tabanca ele geçirildi

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Antalya’da düzenlenen uyuşturucu operasyonlarında 44 kilo esrar maddesi, 4 kilo metamfetamin, bir miktar eroin ile 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait fişekler ele geçirildi. Söz konusu operasyonda 8 kişi hakkında adli işlem yapıldı.

Antalya'da uyuşturucu operasyonu düzenlendi. Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nın talimatları doğrultusunda Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü görevlilerince il genelinde uyuşturucu maddelerin kaynağının kurutulması, ticaretinin ve kullanımının engellenmesi, uyuşturucu madde ticareti yapan şahısların yakalanmasına yönelik yürütülen çalışmalara devam edildi.

8 KİŞİ HAKKINDA İŞLEM YAPILDI

Yapılan operasyonlarda 44 kilo esrar maddesi, 4 kilo metamfetamin ile bir miktar eroin maddesi ile 2 adet ruhsatsız tabanca ve bu tabancalara ait fişekler ele geçirildi. 8 şahıs hakkında “uyuşturucu madde ticareti yapma ve sağlama” suçundan adli işlem yapıldı. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...