Avcılar'da zincirleme kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Avcılar'da zincirleme kaza: 2 ölü, 4 yaralı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'da pazar sabahı korkunç bir kaza yaşandı. Üç araç birbirine girdi, ortalık savaş alanına döndü. İhbar üzerine adrese çok sayıda ekip sevk edildi. Can pazarı yaşanan kazada ilk belirlemelere göre 2 kişi öldü 4 kişi de yaralandı.

Avcılar'da, 3 aracın karıştığı zincirleme trafik kazasında, 2 kişi hayatını kaybetti, 4 kişi yaralandı.

3 ARAÇ BİRBİRİNE GİRDİ

TEM Otoyolu Tahtakale Mahallesi mevkisinde S.B. yönetimindeki kamyonet, O.C.D. idaresindeki hafif ticari araç ile M.Y'nin kullandığı hafif ticari aracın karıştığı zincirleme trafik kazası meydana geldi.

ARAÇTA SIKIŞTILAR

İhbar üzerine bölgeye polis, 112 Acil Sağlık ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Araçta sıkışan sürücü O.C.D. ile 2 kişi itfaiye ekiplerinin çalışmasıyla bulundukları yerden çıkarıldı.

2 KİŞİ ÖLDÜ, 4 KİŞİ YARALANDI

Araçlarda bulunan A.O.G. kaza yerinde hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Sağlık ekiplerince kentteki hastanelere kaldırılan sürücülerden O.C.D. yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamadı.

Kaza nedeniyle bir süre aksayan trafik, araçların kaldırılmasının ardından normale döndü.

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...