Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği askıya alındı

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiği saat 15.15 itibarıyla olumsuz hava koşulları nedeniyle askıya alındı. Kentteki bazı feribot seferleri de iptal edildi.

Yurdun büyük bölümünde etkili olan fırtına, hayatı zorlaştırmaya devam ediyor. Türk Hava Yolları, İstanbul Havalimanı çıkışlı bazı seferlerini iptal ederken bir haber de Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı'ndan geldi.

Bakanlık, Çanakkale Boğazı'nda gemi trafiğinin saat 15.15 itibarıyla olumsuz hava koşulları nedeniyle çift yönlü ve geçici olarak askıya alındığını duyurdu. Çanakkale Boğazı Gemi Trafik Hizmetleri Müdürlüğü, telsiz anonsuyla boğazın kuzeyden, güneye kapatıldığını diğer gemilerin kaptanlarına bildirdi.

BAZI FERİBOT SEFERLERİ İPTAL EDİLDİ

Öte yandan Çanakkale-Kilitbahir, Lapseki-Gelibolu, Çanakkale-Eceabat hatlarında feribot seferleri geçici süreyle durduruldu.

Kuzey Ege Denizi’nde etkili olması beklenen fırtına nedeniyle Bozcaada ve Gökçeada ilçelerine yarın için planlanan bazı feribot seferleri de iptal edildi. Çanakkale Boğazı ile Adalar hattında yolcu ve araç taşımacılığı yapan Gestaş firması, Kuzey Ege Denizi'nin kuzeyindeki olumsuz hava şartları nedeniyle feribot seferlerinin iptal edildiğini duyurdu.

Buna göre; yarın Geyikli-Bozcaada hattında Bozcaada’dan saat 07.00, 10.00, 14.00, 18.00 seferleri, Geyikli’den saat 08.00, 11.00, 15.00, 19.00 seferleri iptal edildi. Gökçeada hattında, Gökçeada'dan saat 07.00, 13.00, 18.00 seferleri, Kabatepe'den ise saat 09.00, 15.00, 20.00 seferleri yapılamayacak.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...