CHP'den Bakan Yerlikaya'ya bir tebrik daha: Çalışmalarını beğeniyorum

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
CHP'den Bakan Yerlikaya'ya bir tebrik daha: Çalışmalarını beğeniyorum

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Meclis’te konuşan CHP Elazığ Milletvekili Erol, çalışmalarını beğendiğini söyleyerek Bakan Yerlikaya’nın tebrik etti.

CHP Elazığ Milletvekili Gürsel Erol "Elazığ'ın sorunları" hakkında gündem dışı konuşmasında, siyaset ve siyasi partiler gelip geçici olsa da devletin kalıcı olduğunu anımsattı.

Herkesin devlete sahip çıkması gerektiğini söyleyen Erol, TBMM'nin bu dönemde sorunların çözümüne yönelik çalışmalar yapmasını istedi.

“YERLİKAYA’YI KUTLUYORUM”

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın çalışmalarını beğendiğini ifade eden Erol, "Ali Yerlikaya'yı kutluyorum. Yeni kabinede görev aldığı günden bugüne, özellikle mafya örgütlerinin, uyuşturucu baronlarının ve terör örgütlerinin üzerine gitmesi, yurttaşların can ve mal güvenliğinin korunmasına yönelik görev anlayışı doğru bir anlayıştır." dedi.

CHP'den Bakan Yerlikaya'ya bir tebrik daha: Çalışmalarını beğeniyorum

Erol, yeni anayasa konusundaki açıklamalara ilişkin de "Bir dayatma anayasası değil, uzlaşma anayasası ve 85 milyon yurttaşın evrensel değerler üzerinden anayasal haklarının korunması üzerine olmalıdır." ifadesini kullandı.

KILIÇDAROĞLU DA TEBRİK ETMİŞTİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, bugün partisinin grup toplantısında yaptığı açıklamada İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'yı arayarak suç örgütleri ve uyuşturucu tacirlerine karşı gösterilen mücadeleden dolayı tebrik ettiğini söyledi.

Kılıçdaroğlu, "Pazar günü İçişleri Bakanını arayıp bilgi aldım. İçişleri Bakanı'na uyuşturucu baronları ve çetelerle mücadelesi üzerinden tebrik ettim. Bunun özellikle altını çizmek isterim" dedi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...