Malatya'da peş peşe deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Malatya'da peş peşe deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Malatya'da 3.4 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Saat 20:07 sıralarında yaşanan depremin ardından 3.0 büyüklüğünde bir deprem daha oldu. AFAD ve Kandilli Rasathanesi, son dakika verileri açıkladı.

Türkiye beşik gibi sallanmaya devam ediyor... 6 Şubat 2023'te meydana gelen asrın felaketinin ardından bölgede artçı depremler sürüyor. Malatya saat 20:07'den itibaren iki depremle sallandı. AFAD ve Kandilli Rasathanesi depreme ilişkin son istatistikleri yayımladı.

MALATYA DOĞANŞEHİR'DE PEŞ PEŞE DEPREM

Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı, Deprem ve Risk Azaltma Genel Müdürlüğü (AFAD) verilerine göre Malatya'nın Doğanşehir ilçesinde saat 20.07 sıralarında 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldi. Deprem yerin 6.28 km derinliğinde yaşandı.

Malatya'da korkutan deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu - 1. Resim

AFAD, 21:13 sıralarında bir depremin daha meydana geldiğini açıkladı. AFAD verilerine göre deprem 3.0 büyüklüğünde yine Doğanşehir'de oldu. Deprem yerin 6.79 km derinliğinde yaşandı.

Malatya'da peş peşe deprem! AFAD ve Kandilli son dakika duyurdu - 2. Resim

Boğaziçi Üniversitesi Kandilli Rasathanesi ve Deprem Araştırma Enstitüsü verilerine göre ise saat 20:07 sıralarındaki deprem 3.2, saat  21:13 sıralarındaki deprem ise 2.8 olarak ölçüldü. Çavuşlu-Doğanşehir mevkiinde yaşanan deprem yerin 5.0 km derinliğinde oldu.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...