Cumhurbaşkanı Erdoğan'a evinin önünde doğum günü sürprizi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a Kısıklı'daki konutundan çıktığı sırada doğum günü sürprizi yapıldı. Bugün 70 yaşına giren Erdoğan, aracını durdurup tebrikleri kabul etti. AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları da o sırada 'İyi ki doğdun Reis, İyi ki doğdun' yazılı pankart açtı.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, bugün tam 70 yaşına bastı. Kısıklı'daki konutundan Sirkeci- Kazlıçeşme Raylı Sistem ve Yaya Odaklı Yeni Nesil Ulaşım Projesi açılış törenine gitmek için evinden çıkan Erdoğan, doğum günü sürpriziyle karşılaştı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a evinin önünde doğum günü sürprizi - 1. Resim

Vatandaşlar ellerinde pasta ile Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı karşıladı. Bu sırada Cumhurbaşkanı Erdoğan aracını durdurup tebrikleri kabul etti. Üzerinde fotoğrafının yer aldığı pastayı da tadan Erdoğan bir süre vatandaşlarla sohbet etti.

Ayrıca AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları da doğum günü vesilesiyle doğum günü pasta ikramına katıldı. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın araçtan indiği sırada AK Parti Üsküdar Gençlik Kolları'nın 'İyi ki doğdun Reis, İyi ki doğdun' pankartı da açıldı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a evinin önünde doğum günü sürprizi - 2. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...