Denizli'de korkunç cinayet! Hemşire eşini 3 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Denizli'de korkunç cinayet! Hemşire eşini 3 çocuğunun gözü önünde bıçaklayarak öldürdü

GÜNDEM Haberleri

Denizli’de bir kadın cinayeti yalandı. Merkezefendi ilçesinde gözü dönmüş cani koca, 3 çocuğunun gözü önünde hemşire eşini defalarca bıçakladı ve öldürdü. Katil koca gözaltına alındı.

Kadın cinayetlerine bir yenisi daha eklendi. Denizli'de yaşanan olayda cani koca 35 yaşındaki hemşire eşini katletti. Bahçelievler Mahallesi 3068 Sokakta yaşanan korkunç olayda gece saatlerine bir apartmanın 4’üncü katında Murat T. ile eşi Hülya T. arasında bilinmeyen bir sebeple tartışma çıktı. Tartışmanın büyümesiyle Murat T., eşi Hülya T.’yi 3 çocuğunun yanında defalarca bıçakladı. 

KATİL KOCA KENDİNİ İHBAR ETTİ

Şahıs, daha sonra 112 Acil Çağrı Merkezini arayarak ihbarda bulundu. Olay yerine gelen sağlık ekipleri, vücudunun çeşitli yerlerinden bıçak darbesi alan hemşire Hülya T.’nin hayatını kaybettiğini belirledi. 

Denizli Devlet Hastanesi’nde hemşire olduğu öğrenilen kadının cansız bedeni, olay yerinde yapılan incelemenin ardından Pamukkale Üniversitesi Hastanesi morguna kaldırıldı. Cinayeti itiraf eden katil zanlısı koca ise gözaltına alındı.(İHA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...