Drift atan sürücüye şoke eden ceza: Pahalıya patladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Aydın'da bir sürücü trafiğe aldırış etmeden drift atarak diğer araçları tehlikeye soktu. O anları kaydederek sosyal medyada paylaşan sürücüye 20 bin 342 lira para cezası geldi.

Aydın'ın Efeler ilçesinde aracıyla drift atan ve çektiği görüntüleri sosyal medyada paylaşan sürücünün 2 dakikalık drift şovu 20 bin 342 liraya mal oldu. Ekiplerin çalışması sonucu tespit edilen sürücünün ehliyetine el konulurken, otomobil ise 60 gün trafikten men edildi.

DRİFT ATTIĞI GÖRÜNTÜLER SOSYAL MEDYADA YAYILDI

Efeler'in Tepecik Bulvarı üzerinde bir otomobil sürücüsünün drift attığı görüntülerin sosyal medyada yayınlanmasının ardından Aydın İl Emniyet Müdürlüğü Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü ekipleri inceleme başlattı.

TRAFİĞİ TEHLİKEYE SOKTU

Yapılan detaylı inceleme sonunda araca ve sahibine ulaşan ekipler, drift atan kişinin K.Y. olduğunu belirledi. Ekipler yaptıkları çalışmada K.Y.'yi kısa sürede yakaladı. Bulvar üzerinde akan trafiğe aldırış etmeden drift atan ve trafiği tehlikeye sokan sürücüye toplamda 20 bin 342 lira idari para cezası kesildi ve “Trafiği tehlikeye sokmak” suçundan hakkında adli işlem başlatıldı.

Drift atan sürücüye şoke eden ceza: Pahalıya patladı

O ANLAR GÜVENLİK KAMERALARINA YANSIDI

Öte yandan, K.Y.’nin ehliyetine 2 ay süreyle el konulurken, drift atılan araç ise 60 gün trafikten men edildi. Sürücünün o anları ise güvenlik kameralarına yansıdı. Görüntülerde K.Y.’nin bulvar üzerinde akan trafiğe aldırış etmeden drift attığı görülüyor.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...