Drift yapan sürücüye şoke eden para cezası: O anlar kamerada

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Kadıköy'de bir sürücü trafikte seyrederken tehlikeli hareketler yaptı. O anlar bir vatandaşın cep telefonu kamerasına yansıdı. Aracı trafikten men edildi. Sürücüye ise 20 bin 342 TL ceza uygulandı.

Kadıköy’de Bağdat Caddesinde drift yapan ve tehlikeli manevralarla ilerleyen otomobilin sürücüsüne 20 bin 342 TL ceza uygulandı, ayrıca şahsın sürücü belgesi 2 ay süreyle geri alındı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre; Trafik Denetleme Şube Müdürlüğü Sivil Trafik ekiplerince ulusal basına ve sosyal medyaya yansıyan görüntülere yönelik yapılan denetimlerde, 10 Ağustos günü saat 06.15 sıralarında, Kadıköy İlçesi Bağdat Caddesi üzerinde drift yapan ve tehlikeli manevralarla ilerleyen 34 DNA 833 plakalı araç sürücüsünün Utkuhan B. olduğu tespit edilerek şahıs ekiplerce yakalandı.

DRİFT YAPTIĞI GEREKÇESİYLE İDARİ PARA CEZASI UYGULANDI

34 DNA 833 plakalı araç sürücü Utkuhan B.'e ‘drift yapmak’ maddesinden 20 bin 342 TL idari para cezası uygulandı. Ayrıca Utkuhan B. isimli şahsın sürücü belgesi 2 ay (60 gün) süreyle geçici olarak geri alındı. 34 DNA 833 plakalı araç ise trafikten men edildi. Utkuhan B. isimli şahıs ‘trafik güvenliğini tehlikeye sokmak’ maddesine istinaden adli işlem yapılmak üzere Kadıköy Bostancı Polis Merkezi Amirliğine teslim edildi.

Drift yapan sürücüye şoke eden para cezası: O anlar kamerada

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...