Savcı Sayan'ın acı günü! 20 yaşındaki yeğeni maganda kurşunu nedeniyle hayatını kaybetti

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Savcı Sayan'ın acı günü! 20 yaşındaki yeğeni maganda kurşunu nedeniyle hayatını kaybetti

GÜNDEM Haberleri

Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın, katıldığı bir düğünde kafasına isabet eden bir maganda kurşunu nedeniyle 25 gündür yaşam mücadelesi veren 20 yaşındaki yeğeni Ali Sayan hayatını kaybetti. Acı haberi Sayan, sosyal medya hesabı üzerinden duyurdu.

Düğün magandalarının kurşunu bir kişiyi daha canından etti. Eski Ağrı Belediye Başkanı Savcı Sayan'ın henüz 20 yaşındaki yeğeni katıldığı bir düğünde maganda kurşunu ile yaralandı. Başına isabet eden kurşunlar yaşam mücadelesi veren 20 yaşındaki Ali Sayan'dan acı haber geldi. 

Söz konusu haberi Savcı Sayan duyurdu. Eski Ağrı Belediye Başkanı sosyal medya üzerinden 20 yaşındaki yeğeninin hayatını kaybettiğini duyurarak şu açıklamayı yaptı:

'İnna Lillâhi ve İnnâ İleyhi Raciûn… Katıldığı bir düğünde kafasına isabet eden bir maganda kurşunuyla ağır yaralanan 20 yaşındaki yeğenim Ali Sayan 25 gündür yaşam mücadelesi veriyordu.  Bugün Hak’kın rahmetine kavuştu.  Cenazemizi yarın öğle namazını müteakip Ağrı/Tutak/Yukarı Kargalık köyümüzde defin edeceğiz. Taziyemiz Köyde devam edecektir. 
Acımız büyük.  Güle güle canım yeğenim.. Hayatının baharında ve bizim baharımızda bizi bırakıp gittin. Seni unutmayacağız. Mekanın cennet olsun.. 
25 Günlük hastane sürecinde bizi bir an olsun yalnız bırakmayan başta Sağlık bakanımız Sayın Fahrettin Koca olmak üzere Ağrı ve Ankara Bilkent Şehir hastanesi sağlık emekçilerine ve bütün dostlara minnettarız.. Lütfen Ali’mizin ruhuna bir fatiha okur musunuz…"

https://twitter.com/SavciSayan/status/1675802248381714432

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...