Fatih'te korku dolu anlar: Su basan altgeçitte rögar kapakları mermi gibi fırladı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da sağanak yağış bugün de bazı bölgelerde etkisini gösterdi. Fatih'in Samatya semtinde bir altgeçidi su bastı. Altgeçidin içerisinde yer alan rögar kapaklarının fırladığı görüldü.

Marmara Bölgesi adeta dün başlayan sağanak yağışlara teslim oldu. Birçok nokta su baskınları ve taşkınlar meydana geldi. Özellikle dün mega kenti iki ilçesi Başakşehir ve Kayaşehir'de çok etkili oldu.

Uzmanlar yağışların pazartesi gününe kadar devam edeceğini söylüyor. İstanbul'da aralıklarla etkili olmaya devam eden yağış nedeniyle Fatih'te korku dolu dakikalar yaşandı. Samatya semtinde su basan altgeçitte rögar kapaklarının yerinden fırladığı görüldü.

İSTANBUL'DA YAĞIŞLAR ETKİSİNİ SÜRDÜRÜYOR

İstanbul'da dün akşam saatlerine doğru etkili olmaya başlayan yağmur, bugün aralıklara sürüyor.

YOLLAR YİNE GÖLE DÖNDÜ

Bazı bölgelerde su baskınları yaşandı. Fatih'te bazı yollar göle döndü. Samatya altgeçidi ve Silivrikapı'daki bir altgeçidi de su bastı. Sürücüler oralardan geçerken zor anlar yaşadı

Öte yandan bölgedeki iki rögar kapağının da suyun basıncıyla yerinden çıktığı görüldü.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...