Sağanak Anadolu yakasını vurdu: Araçlar yollarda kaldı, kazalar peş peşe...

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
Sağanak Anadolu yakasını vurdu: Araçlar yollarda kaldı, kazalar peş peşe...

GÜNDEM Haberleri  / Anadolu Ajansı

Kuvvetli sağanak sabah saatlerinden itibaren İstanbul'un Anadolu yakasında etkili olmaya devam ediyor. Sabiha Gökçen Havalimanı istikametinde oluşan su birikintisi nedeniyle bazı araçlar yollarda kaldı, Çekmeköy ve Kartal'da yolun kayganlaşması sebebiyle maddi hasarlı kazalar meydana geldi.

Meteoroloji'nin uyarılarının ardından dün sabah saatlerinde başlayan sağanak, İstanbul'da etkisini sürdürmeye devam ediyor. Sabah saatlerinde Anadolu yakasında, öğleden sonra ise Avrupa yakasında şiddetini artırması beklenen yağmur, bazı vatandaşları hazırlıksız yakaladı.

Anadolu Yakası'nda başlayan sağanak; Maltepe, Kartal, Pendik, Tuzla ve Sultanbeyli'de bazı vatandaşları hazırlıksız yakalandı. Yağıştan korunmak isteyenler otobüs duraklarına ve dükkan tentelerinin altına sığındı.

 Pendik'te yoğun yağış nedeniyle bir sitenin istinat duvarının üzerine çöktüğü iki araçta mahsur kalan 5 kişi kurtarılırken, 1 kişinin çıkarılması için çalışmalar sürüyor.

ALT GEÇİTTE SÜRÜCÜ MAHSUR KALDI

Pendik'te etkisini artıran yağış nedeniyle ana yollarda ve bazı sokaklarda su birikintileri oluştu, araçlar yollarda güçlükle ilerledi.

Kaynarca Alt Geçidi'nde biriken su yüzünden bir sürücü aracıyla mahsur kaldı. Aracının üzerine çıkan kişi bir süre bekledikten sonra yolun kenarındaki demir korkulukların bulunduğu duvara atlayarak kendini kurtardı.

Sağanak Anadolu yakasını vurdu: Araçlar yollarda kaldı, kazalar peş peşe...

ARAÇLAR HAVALİMANI YOLUNDA KALDI

Sabiha Gökçen Havalimanı istikametinde oluşan su birikintisi nedeniyle bazı araçlar yollarda kalırken bazıları da ilerlemekte zorlandı. Yollarda biriken suyun denize akması sonucu Pendik Marina'da su üzerinde çöp birikintileri oluştu.

Yağış nedeniyle Çekmeköy Madenler mevkisi ile Kartal Samandıra'da yolun kayganlaşması sebebiyle maddi hasarlı kazalar meydana geldi. Anadolu Yakası'nın bazı bölgelerinde yağış sebebiyle trafik yoğunluğu oluştu.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...