Fuat Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na Kandil tepkisi: Reklam verenler derneğiniz olmuş

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Fuat Oktay'dan Kılıçdaroğlu'na Kandil tepkisi: Reklam verenler derneğiniz olmuş

GÜNDEM Haberleri

Cumhurbaşkanı Yardımcısı Fuat Oktay, terör örgütü PKK'nın adını anmaktan kaçınan cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na tepki gösterdi. Oktay, "Kandil adeta sizin reklam verenler derneğiniz olmuş." dedi. Oktay, "Siz zaten terörün matruşkası olmuşsunuz. Sizin içinizde, masanızda, yedeğinizde, gölgenizde, stepnenizde kandil var, PKK var." diye konuştu.

AK Parti Sincan İlçe Teşkilatı tarafından düzenlenen iftar programında konuşan Fuat Oktay gündeme ilişkin dikkat çeken açıklamalarda bulundu. Kemal Kılıçdaroğlu'nun kendisine yöneltilen eleştirileri, "Terörün reklamını yapmayız" diyerek geçiştirmesine de değinen Fuat Oktay, "Madem siz terörün reklamını yapmıyorsunuz da terör elebaşları neden sizin reklamınızı yapıyor? Kandil adeta sizin reklam verenler derneğiniz olmuş." ifadelerini kullandı.

"MİLLETTEN BAŞKA ADRESE GİTMEDİK GİTMEYİZ"

Oktay, AK Parti'nin demokrasi kulvarında koşarken, bu geçen zamanda muhalefetin birçok kez demokrasi dışı yollarda koştururken gördüklerini belirterek, şunları kaydetti:

"Sandıktan ümidini kesince stepnelerine sarılıyorlar. İşte o stepne kimi zaman silah, kimi zaman terör, kimi zaman darbe, kimi zaman vesayet olarak karşımıza çıktı. Hamdolsun, bizim demokrasiden ve sandıktan başka bir alternatifimiz olmadı. Milletten başka bir herhangi bir adrese gitmedik, gitmeyiz. Milletten başka kimsenin kapısını çalmadık. İşte bunun için de diyoruz ki doğru adam, doğru siyaset."

"TERÖRÜN MATRUŞKASI OLMUŞSUNUZ"

"Yedili maşayı destekleyenler ortada." diyen Oktay, "Kandil'den, PKK'dan her gün destek açıklaması geliyor. FETÖ'den her gün destek açıklamaları geliyor. Dışarıdan her gün destek açıklamaları geliyor. Çünkü yedili maşanın stepnelerinden birisi kandildir. Birisi Pensilvanya'dır. Diğeri onların da ipini elinde tutan ağababalarıdır. 'Neden PKK'nın adını anmıyorsunuz' dediklerinde yedili maşa başı şunu söylüyor; 'Biz terörün reklamını yapmayız.' Yok ya siz terörle kol kolasınız. Öyleyse buradan yedili maşa başına soruyorum. Madem siz terörün reklamını yapmıyorsunuz da terör elebaşları neden sizin reklamınızı yapıyor sürekli? Neden sizi ümitle, umutla bekliyor. Kandil adeta sizin reklam verenler derneğiniz olmuş durumda. Kandil'den her gün muhalefete destek mesajları geliyor. Laf oyunlarını geçin. Siz zaten terörün matruşkası olmuşsunuz. Sizin içinizde, masanızda, yedeğinizde, gölgenizde, stepnenizde kandil var, PKK var." diye konuştu.

(AA)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...