PKK elebaşlarından Kılıçdaroğlu'na tam destek!

Düzenleyen:
- Güncelleme:
PKK elebaşlarından Kılıçdaroğlu'na tam destek!

Seçim 2023 Haberleri

Türkiye, 14 Mayıs’taki kritik seçim maratonuna girdi. Terör örgütü PKK elebaşları da bu süreçte Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdaroğlu’na yönelik sık sık destek açıklamalarında bulunuyor. Son olarak PKK’lı terörist başı Duran Kalkan da bu yönde bir açıklama yaptı.

Terör örgütü elebaşları saklandıkları mağaradan Türkiye’deki seçimlere yönelik sık sık açıklamalar yapıyor. MİT ve TSK’nın gerçekleştirdiği operasyonlarla kafalarını inlerinden çıkarmasına izin vermedikleri PKK’lı üst düzey teröristler, sırayla seçimlerde Millet İttifakı adayı Kemal Kılıçdroğlu’nu destekleyeceklerini açıklıyor.

PKK terör örgütünün elebaşları; Murat Karayılan, Bese Hozat, Cemil Bayık, Mustafa Karasu ve Sabri Ok'tan sonra Kılıçdaroğlu’na bir destek de terörist Duran Kalkan'dan geldi.

MİT KORKUSUNA “KALKAN” KILIÇDAROĞLU’NU GÖRÜYOR

Terörist Duran Kalkan, bir yandan Millet İttifakı'nın adayı CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun seçimlerde desteklenmesini gerektiğini ifade ederken bir yandan da MİT'in gerçekleştirdiği operasyonlardan ne kadar korktuklarını belli etti.

Kalkan, MİT’e talimat verildiğini ve tüm PKK elebaşlarının ortadan kaldırılmak istendiğini söyledi.

 "ERDOĞAN KAZANIRSA PKK'YI ZOR GÜNLER BEKLİYOR"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın iktidarda kalması durumunda PKK'nın daha zor günler geçireceğini işaret eden PKK elebaşı Duran Kalkan,  "Biz bütün özgürlükçü ve demokratik güçleri destekliyoruz. AKP-MHP faşizmini yıkacağız. Bu faşizm yıkılacak. Bunu herkes de söylüyor, biz de söyledik. Tecridi kaldıracağız" dedi.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Seçim 2023
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...