HDP'de Adana hüsranı: Meydan boş kaldı, Pervin Buldan erkenden ayrıldı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
HDP'de Adana hüsranı: Meydan boş kaldı, Pervin Buldan erkenden ayrıldı

GÜNDEM Haberleri

HDP, Adana'da düzenlediği mitingin ilgi görmeyerek, boş kalamsi üzerine hüsrana uğradı. Bir saat sürmeden sonlandırılan programdan, Pervin Buldan'ın da apar topar gitmesi dikkat çekti.

HDP’nin Adana’da Uğur Mumcu Meydanı’nda düzenlediği ‘Adalete Çağrı’ isimli mitingi bomboş kaldı. Vatandaşlardan ilgi görmeyen miting, HDP'de hüsrana yol açarken, boş bir alana konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan, konuşmasını kısa keserek erkenden meydandan ayrıldı.

MİTİNG 1 SAAT SÜREBİLDİ, PERVİN BULDAN KONUŞMASINI KISA KESTİ

Saat 14.00 olarak ilan edilen ve 14.50’de başlayan miting, katılımın olmaması nedeniyle yaklaşık 1 saat sürdü. Boş meydana konuşan HDP Eş Genel Başkanı Pervin Buldan ise konuşmasını kısa keserek erkenden meydanı terk etti.

HDP MİTİNGİNE CHP'DEN KATILIM

Katılımın çok düşük olduğu HDP mitingine Pervin Buldan’ın yanı sıra, HDP Eş Genel Başkan Yardımcısı Naci Sönmez, HDP milletvekilleri Sezai Temelli, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Fatma Kurtalan, Tülay Hatimoğulları, Kemal Peköz, Ayşe Sürücü, Alican Önlü ve Berdan Öztürk katıldı.

CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi ile İl Sekreteri Samet Güdük’ün katılımı dikkat çekti.

HDP'de Adana hüsranı: Meydan boş kaldı, Pervin Buldan erkenden ayrıldıMitinge, İHD Adana şube Başkanı Yakup Ataş, BTS Adana Şube Başkanı Tonguç Özkan, Yeşil Sol Partisi, Halkevleri, Mücadele Birliği, SES, ESP, EMEP, DÖB, DBP, SYKP, TİP ve TÖP de katılım sağladı.

(Haber7)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...