İç çamaşırına servet saklayan İranlı kadın yakayı ele verdi! Tam 30 milyon lira değerinde...

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

İstanbul Havalimanı’nda şüpheli hareketlerde bulunan İranlı bir kadın yolcu, Emniyet Şube Müdürlüğü ekiplerinin dikkatini çekti. Gümrüklü alandan çıktıktan sonra polis ekipleri tarafından durdurulan kadın yolcunun iç çamaşırına ve ayakkabı tabanına gizlenmiş 30 milyon TL değerinde pırlanta ele geçirildi.

İstanbul Havalimanı'nda terminal içerisinde risk analizi yapan Emniyet Şube Müdürlüğü Araştırma Büro Amirliği ekipleri, Dubai'den İstanbul'a gelen İranlı bir kadın yolcunun hareketlerinden şüphelendi. Kadın yolcu, gümrüklü alandan çıktıktan sonra polis tarafından durduruldu. Bu sırada kadın yolcunun uçaktan inişi ve havalimanındaki hareketleri güvenlik kameraları tarafından kayıt edildi.

TUVALETTE İÇ ÇAMAŞIRINA SAKLAMIŞ

Araştırma Büro Amirliği ekiplerinin şüphe üzerine durdurduğu kadın yolcunun valizlerinde yapılan aramalarda herhangi bir şey bulunamadı. Kadın polis tarafından üst araması yapılan yolcunun iç çamaşırında ve ayakkabı tabanında ülkeye kaçak yolla sokulmak istenilen değişik boyutlarda ve ağırlıkta çok sayıda pırlanta ele geçirildi.

İranlı yolcunun, uçaktan indikten sonra tuvalete girdiği ve yanında getirdiği pırlantaları iç çamaşırına ve ayakkabısının tabanında bulunan gizli bölmeye soktuğu belirlendi.

İç çamaşırına servet saklayan İranlı kadın yakayı ele verdi! Tam 30 milyon lira değerinde...

KADIN YOLCU SINIR DIŞI EDİLECEK

Kadın polislerin yaptığı aramada, iç çamaşırında ve ayakkabı tabanında piyasa değeri 30 milyon TL olan pırlanta bulunan İranlı yolcu polis tarafından gözaltına alındı.

Havalimanı Emniyet Şube Müdürlüğü'ne götürülen Helma S., buradaki işlemlerinin ardından sınır dışı edilmek üzere Göç İdaresi Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Kadın yolcunun sınır dışı edileceği öğrenilirken, yurda kaçak yollarla sokmak istediği pırlantalara el konuldu. (Kaynak: İhlas Haber Ajansı)

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...