İstanbul Boğazı çift yönlü trafiğe kapatıldı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
İstanbul Boğazı çift yönlü trafiğe kapatıldı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Gemi arızası nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiğine çift yönlü olarak kapatılmıştı. Bakanlık, saat 00.20 itibarıyla gemi trafiğinin Güney-Kuzey yönlü olarak açıldığını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığından yapılan açıklamaya göre; İstanbul Boğazı'nda bir kargo gemisinde dümen arızası meydana geldi. İstanbul Boğazı'nda gemi trafiği, yaşanan gemi arızası nedeniyle çift yönlü durduruldu.

BOĞAZ ÇİFT YÖNLÜ TRAFİĞE KAPATILDI

Kandilli önlerinde SEA TURTLE isimli genel kargo gemisinde yaşanan arıza nedeniyle İstanbul Boğazı gemi trafiğini çift yönlü askıya alındı.

Bakanlıktan yapılan açıklama şu şekilde:

“İstanbul Boğazı gemi trafiği, Kandilli önlerinde SEA TURTLE isimli genel kargo gemisinin dümen arızası yaşaması nedeniyle; çift yönlü ve geçici olarak askıya alınmıştır.”

EKİPLER BÖLGEYE SEVK EDİLDİ

Kıyı Emniyeti Genel Müdürlüğüne (KEGM) ait ekiplerin, arıza yapan kargo gemisinin olduğu bölgeye sevk edildiği ve Sea Turtle isimli kargo gemisinde meydana gelen dümen arızasının giderildiği öğrenildi. 

BOĞAZ GEMİ TRAFİĞİNE AÇILDI

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı sosyal medya hesabından 'Sea Turtle' isimli kargo gemisinin İstanbul Boğazı'nda emniyetli bir bölgeye alındığını ve boğazın gemi trafiğine açıldığını duyurdu.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığı tarafından yapılan açıklamada; “Dümen arızası yapan “Sea Turtle” isimli genel kargo gemisi, İstanbul Boğazı’nda emniyetli bir bölgeye alınmıştır. İstanbul Boğazı’nda gemi trafiği Güney-Kuzey yönlü olarak saat 00:20 itibariyle gemi trafiğine açılmıştır” denildi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...