İstanbul Otogarı'nda 5 bin mermi ele geçirildi! Gönderileceği il tespit edildi

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda düzenlenen operasyonda 5 bin uzun namlulu silah ve tabanca mermisi ele geçirildi. Olayla ilgili yakalanan bir kişi tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul'un en kalabalık noktalarından birisi olarak bilinen ve her gün on binlerce vatandaşı ağırlayan Bayrampaşa 15 Temmuz Demokrasi Otogarı'nda hareketli anlar yaşandı.

İstanbul Emniyet Müdürlüğü ekipleri, şüphe üzerine V.E. adlı bir kişiyi takibe aldı. İller arası gerçekleşebilecek suçların önlenmesi ve genel asayişin sağlanmasına yönelik yürütülen çalışmalar kapsamında şüpheli kişi, 27 Şubat tarihinde otogarda emniyet ekiplerince durduruldu.

5 BİN MERMİYİ MALATYA'YA GÖNDERECEKTİ

Zanlının çantasında yapılan aramada, 5 bin uzun namlulu silah ve tabanca mermisi bulundu. Şüpheli V.E. gözaltına alındı. Yapılan incelemede V.E.’nin mermileri Malatya'ya göndereceği anlaşıldı.

SERBEST BIRAKILDI

Mermilere el konulurken, mermilerin V.E. tarafından başka bir şirketten satın alındığı öğrenildi. Yakalanan V.E., '6136 SKM' suçu kapsamında savcılık talimatı ile tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldı.

İstanbul Otogarı'nda 5 bin mermi ele geçirildi! Gönderileceği il tespit edildi - 1. Resim

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...