İstanbul'u fırtına vurdu, vapur seferleri iptal oldu

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:
İstanbul'u fırtına vurdu, vapur seferleri iptal oldu

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

İstanbul'da kuvvetli fırtına sebebi ile vapur seferleri iptal oldu. Bugün için plan yapanlar dikkat! İşte iptal edilen vapur seferleri ver detaylar...

Meteoroloji Genel Müdürlüğü'nün paylaştığı son tahminlerde İstanbul için bugün kuvvetli fırtına beklentisi yer aldı. Bunun üzerine yetkililer olumsuz bir durum yaşanmaması için bir takım önlemler aldı. Onlardan biri de az önce açıklandı. 

İKİNCİ BİR DUYURUYA KADAR YAPILMAYACAK

Şehir Hatları AŞ'nin internet sitesinden yapılan açıklamada, elverişsiz hava koşulları dolayısıyla bazı seferlerin ikinci bir duyuruya kadar gerçekleştirilemeyeceği belirtildi.

İPTAL EDİLEN SEFERLER

Yapılan açıklamaya göre iptal edilen vapur hatları seferleri şöyle:

Bostancı-Moda-Kabataş
Büyükada-Sedef Adası
Maltepe-Adalar

İstanbul'u fırtına vurdu, vapur seferleri iptal oldu

METOROLOJİ'DEN HAYATİ UYARI

İstanbul'da şiddetli lodos fırtınasının bugün öğle saatlerine kadar etkili olması bekleniyor. Meteroloji'den yapılan duyuruda, fırtına sebebiyle ulaşımda aksamalar olabileceği belirtilirken, ağaç ve direk devrilmesi ile soba ve doğalgaz kaynaklı baca gazı zehirlenmesi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...