İzmir'de balıkçı teknesi battı: 3 kişi öldü, 2 kişi kayıp

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İzmir Dikili açıklarında 10 kişiyi taşıyan balıkçı teknesi battı. Feci olayda 3 kişi hayatını kaybederken, 5 kişi de yaralandı. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi, kayıp 2 kişi için arama çalışması başlatıldı.

İzmir'in Dikili ilçesine bağlı Salihleraltı açıklarında henüz belirlenemeyen bir nedenle balıkçı teknesi battı. 10 kişinin bulunduğu teknede 3 kişinin hayatını kaybettiği 5 kişinin de yaralandığı öğrenildi. İhbar üzerine olay yerine sevk edilen ekipler kayıp 2 kişi için arama çalışmalarına başladı. 

BALIKÇI TEKNESİ BATTI

Korkunç olay gece saat 02.00 sıralarında yaşandı. Salihleraltı açıklarında Oğuz İrgit adlı balıkçı teknesi battı. Teknede bulunanlardan Oğuz İrgit, İsmet Akdağ ve Orhan Pancar'ın cansız bedenlerine ulaşıldı.

5 KİŞİ KURTULDU

Feci kazada Alican Ateş, Arda Kuzu, Mehmet Kurunaz, İbrahim Erdem, Muhammet Kulak sağ olarak kurtuldu.

EKİPLER KAYIP 2 KİŞİYİ ARIYOR

Batan teknede bulunan Medine Karaduman ve Gökhan Çakır'ın ise kaybolduğu öğrenildi. Bölgeye çok sayıda ekip sevk edildi. Arama kurtarma çalışmaları, Sahil Güvenlik Komutanlığına ait 3 bot 1 helikopterle sürüyor.

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
canan30 Ocak 2024 15:11

bu havada ne baligi

Sonraki Haber Yükleniyor...