İzmir'de dehşet! Çiftlik evini silahlarla taradılar: 1 ölü, 1 yaralı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
İzmir'de dehşet! Çiftlik evini silahlarla taradılar: 1 ölü, 1 yaralı

GÜNDEM Haberleri

İzmir'in Bergama'da bir çiftlik evine silahlı saldırı düzenlendi. Çobanlık yapan Nobat Geldi hayatını kaybederken ve Semih Ürkmezer yaralandı. Olayla ilgili çiftlik evi sahibi tutuklandı. İki şüpheli ise polis ekipler tarafından aranıyor.

İzmir Bergama ilçesine bağlı Kurtuluş Mahallesi'nde Nuri D'ye ait çiftlik evine silahlı saldırı düzenlendi. Kurşunların hedefi olan çoban Nobat Geldi ve Semih Ürkmezer yaralandı.

Çevredekilerin ihbarı üzerine olay yerine jandarma ve sağlık ekipleri sevk edildi. Sağlık ekipleri, Geldi'nin hayatını kaybettiğini belirledi.

ÇİFTLİK EVİNİN SAHİBİ TUTUKLANDI

Semih Ürkmezer ise Bergama Mithat Necla Öztüre Devlet Hastanesine kaldırıldı. Olayın ardından kaçan iki şüphelinin yakalanması için başlatılan çalışmalar sürerken, çiftlik evi sahibi Nuri D. tutuklandı. Diğer iki şüphelinin ise F.A. ve B.A. olduğu belirtildi.

Kaynak: Anadolu Ajansı

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...