Karadeniz'de deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu...

Düzenleyen: / Kaynak: Anadolu Ajansı
- Güncelleme:

Gündem Haberleri  / Anadolu Ajansı

Son deprem haberi Karadeniz'den geldi. AFAD, Samsun açıklarında gerçekleşen sarsıntıya ilişkin ilk verilerini paylaştı. Bölge halkı büyük panik yaşadı. Hemen ardından Hatay sallandı, sahur vakti yürekler ağza geldi. İşte son gelişmeler...

Yurdun dört bir yanından korkutan deprem haberleri gelmeye devam ediyor. Son deprem haberi Karadeniz'den geldi. Afet ve Acil Durum Yönetimi Başkanlığı'ndan (AFAD) Samsun açıklarında yaşanan sarsıntıya ilişkin açıklama geldi. 

SAMSUN'DA DEPREM OLDU!

AFAD'dan yapılan açıklamada Samsun Körfezi'nde saat 03.10 sularında meydana gelen sarsıntının büyüklüğü 4 olarak değerlendirildi. Merkez üssü Samsun Körfezi-Atakum ilçesine 17,48 kilometre mesafede olan depremin, 18,27 kilometre derinlikte meydana geldiği belirlendi. Depremde ilk belirlemelere göre herhangi bir olumsuzluk yaşanmadı. Ekipler saha taramalarını sürdürüyor. 

Karadeniz'de deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu... - 1. Resim

HAKKARİ'DE SAHUR VAKTİ DEPREM OLDU

Samsun'daki depremin ardından Hakkari sallandı. İlk sahuruna kalkan vatandaşlar büyük panik yaşadı. AFAD Yüksekova merkezli depreme ilişkin açıklamalarda bulundu. Deprem, AFAD verilerine göre, saat 03.37'de merkez üssü Hakkari'nin Yüksekova ilçesinde yerin 5,0 kilometre derinliğinde 3,1 büyüklüğünde meydana geldiği. Can ve mal kaybının yaşanmadığı belirtildi.

Karadeniz'de deprem oldu! AFAD ilk verileri duyurdu... - 2. Resim

HAKKARİ'DE 7 ÜZERİNDE DEPREM BEKLENİYOR

Bölgede son günlerde peş peşe gelen depremler yürekleri ağza getirirken, yer bilimcileri ise Hakkari’de 7 ve üzeri büyüklüğünde deprem beklendiği dile getiriyor...

BU VİDEO DİKKATİNİZİ ÇEKEBİLİR

Yaşanan depremlerin saatini ve şiddeti anlık olarak takip etmek mümkün. AFAD tarafından yayımlanan listede İzmir, İstanbul, Malatya Kahramanmaraş, Hatay, Düzce, Muğla, Tokat, Bingöl, Manisa ve birçok ile ait son dakika deprem bilgileri yer alıyor.

AFAD SON DEPREMLER LİSTESİNE BAKMAK İÇİN TIKLAYINIZ...

KANDİLLİ RASATHANESİ SON DEPREMLER LİSTESİ İÇİN TIKLAYINIZ...

 

 

 

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Anadolu Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...