Katar Emiri'nden Kardeşim Erdoğan paylaşımı

Düzenleyen: / Kaynak: Türkiye Gazetesi
- Güncelleme:
Katar Emiri'nden Kardeşim Erdoğan paylaşımı

Gündem Haberleri  / Türkiye Gazetesi

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Katar'ın başkenti Doha da gerçekleştirilen 44. Körfez İşbirliği Konseyi Zirvesi ne katıldı. Katar Emiri Tamim Bin Hamad'ın Erdoğan ile ilgili paylaşımları ise sosyal medyada gündem oldu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la Katar Emiri'nin dostluğu Tamim Bin Hamad'ın sosyal medya paylaşımlarında da sık sık kendini gösterdi. Hamad, paylaşımlarda Erdoğan'dan kardeşim diye bahsetti. 

Katar Emiri'nden Kardeşim Erdoğan paylaşımı

Hamad dün X hesabından şu paylaşımı yaptı:

Bugün kardeşim Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ile birlikte stratejik ilişkilerimizin düzeyini değerlendirmek ve ticaretin artmasına katkı sağlayacak daha nitelikli ikili ortaklıklarla güçlendirmek için bir fırsat olan Yüksek Stratejik Komitemizin dokuzuncu oturumuna başkanlık ettim. 

Hamad ikinci paylaşımı ise bugün şu ifadeleri kullandı:

https://twitter.com/TamimBinHamad/status/1732030957421572475

44. Körfez Zirvesi'ne ev sahipliği yapmaktan mutluluk duyuyoruz ve Konsey liderlerine katılımlarından dolayı teşekkür ediyoruz. Zirvenin onur konuğu Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'a da katılımından dolayı teşekkür ediyor, sonuçlarının ortak Körfez temellerinin sağlamlaştırılmasına katkı sağlamasını umuyoruz.

Katar Emiri'nden Kardeşim Erdoğan paylaşımı

Körfez halklarımızın yararına bir eylem. İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırganlığını ve bunun sonuçlarını uluslararası toplumun başarısızlığı ışığında tartıştık ve kardeş Filistin halkının kendi bağımsız devletini kurmasına destek olmaya bağlıyız.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - Gündem
Kaynak: Türkiye Gazetesi
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Ecem 6 Aralık 2023 11:39

Ekonomik olarak çok önemli olabilir Katar

Kadir 6 Aralık 2023 11:37

O coğrafyada Katarla olan ilişkilerimizin önemi ilerde bir sıkıntı çıkarsa daha çok belli olacak

Sonraki Haber Yükleniyor...