Kendisini savcı olarak tanıtıp 800 bin TL dolandırdı! Polisten kaçamadı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:
Kendisini savcı olarak tanıtıp 800 bin TL dolandırdı! Polisten kaçamadı

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul Bahçelievler'de kendisini savcı, polis olarak tanıtıp bir vatandaşı 800 bin lira dolandıran şahıs yakayı ele verdi.

Bahçelievler'de kendisini polis, savcı gibi unvanlarla tanıtarak bir kişiyi 800 bin lira dolandıran şüpheli tutuklanarak cezaevine gönderildi.

Bahçelievler'de M.İ. isimli şahıs telefonla aranarak kendisini polis, savcı olarak tanıtan şahsın yönlendirmesi ile 800 bin TL değerinde ziynet eşyasını ve nakit parasını şüpheli şahsa elden verdi. Daha sonra dolandırıldığını anlayan M.İ. isimli kişi, polise ihbarda bulundu.

Konuya ilişkin çalışma başlatan ekipler, şüphelinin Tellac A. İsimli şahıs olduğunu tespit etti.

Çalışmaların devamında, yakalanarak gözaltına alınan şüpheli, yapılan tahkikatın ardından Dolandırıcılık Büro Amirliği ekipleri tarafından çıkarılmış olduğu adli makamlarca tutuklanarak ceza evine gönderildi.

Öte yandan, olay sonrasında dolandırılan kişinin telefonla konuştuğu daha sonra M.İ.'nin oğlu olduğu söylenen kişinin yanına gelerek sarıldığı anlar güvenlik kameralarına yansıdı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...