Kilis'te PKK/YPG operasyonu: 1 tutuklama

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Kilis'te PKK/YPG operasyonu: 1 tutuklama

GÜNDEM Haberleri

Yurt içinde PKK/YPG terör örgütüne yönelik operasyonlar devam ediyor. Bu kapsamda Kilis'te gerçekleştirilen baskında yakalanan bir şüpheli hakkında tutuklama kararı verildi.

Emniyet güçleri terör örgütlerine göz açtırmıyor. Kilis'te PKK/YPG terör örgütüne yönelik bir operasyonda gözaltına alınan bir şüpheli tutuklandı.

İhlas Haber Ajansı'nın haberine göre, Kilis’te terör örgütü PKK/YPG operasyonunda gözaltına alınan şüpheli tutuklandı.

Kilis İl Jandarma Komutanlığınca yapılan istihbarı çalışmalar neticesinde, geçmiş dönemde Suriye’de PKK/YPG Silahlı Terör Örgütü içerisinde faaliyet gösterdikten sonra yasa dışı yollarla Türkiye’ye giriş yaparak faaliyetlerini devam ettirme arayışı içerisinde olan C.M.J. isimli şüpheli şahıs Kilis Cumhuriyet Başsavcılığı koordinesinde icra edilen operasyon neticesinde yakalanarak gözaltına alındı.

Jandarmadaki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen C.M.J. şüpheli şahıs, tutuklanarak Kilis L Tipi Kapalı Ceza İnfaz Kurumuna teslim edildi.

Kaynak: İhlas Haber Ajansı

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...