Kökünü Kurutma operasyonlarında son durum: 77 torbacı adliyeye sevk edildi

Düzenleyen:
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Türkiye'nin uyuşturucuyla mücadelesi son hız devam ediyor. Bu kapsamda Adana'da gerçekleştirilen Kökünü Kurutma operasyonunda 77 torbacının adliyeye sevk edildiği açıklandı.

Türkiye gençliğine sahip çıkıyor, zehir tacirlerine göz açtırmıyor. Uyuşturucu tacirlerine yönelik düzenlenen Kökünü Kurutma operasyonları da hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda gerçekleştilen operasyonlarda yakalanan 212 şüpheliden 77'sinin adliyeye sevk edildiği duyuruldu.

İHA'da yer alan habere göre, Adana’da İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun da katıldığı 'Kökünü Kurutma' operasyonu çerçevesinde gözaltına alınan 212 şüpheliden 77'si adliyeye sevk edildi.

İl Emniyet Müdürlüğü tarafından İl Jandarma Komutanlığı'nın da desteğiyle 22 Mart'ta İçişleri Bakanı Süleyman Soylu'nun da katılımı ile “Kökünü Kurutma” operasyonu düzenlendi. 2 bin polisin katıldığı operasyonda özel harekat kapıları kırarak evlere girdi. Evlerde hassas burunlu köpeklerle arama yapıldı.

Yapılan aramalarda çok miktarda uyuşturucu ele geçirildi, 212 şüpheli gözaltına alındı. İl Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınmaya devam eden şüphelilerden 3 günde 77’si adliyeye sevk edildi. Diğer şüphelilerin emniyette ifade işlemlerine devam edildiği bildirildi.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...