MSB: Türk Silahlı Kuvvetleri mücadeleye hazır

Düzenleyen: / Kaynak: İHA
MSB: Türk Silahlı Kuvvetleri mücadeleye hazır

GÜNDEM Haberleri  / İHA

Milli Savunma Bakanlığınca, Türk Silahlı Kuvvetlerinin (TSK) vatanın bütünlüğü, devletin bekasına yönelik tehdit ve tehlike oluşturan terör örgütlerine karşı milletin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle, "Ölürsem şehit, kalırsam gazi" anlayışıyla mücadeleye hazır olduğu bildirildi.

Vatanın bütünlüğü, devletin bekası ve 82 milyon vatandaşın güvenliğine dikkat çekilen açıklamada terör örgütlerine göz dağı verildi.

TSK’nın hazır olduğunun altını çizilen açıklamada şöyle denildi:

“TSK vatanımızın bütünlüğüne, devletimizin bekasına, 82 milyon vatandaşımızın huzur/güvenliğine yönelik tehdit/tehlike oluşturan tüm terör örgütlerine karşı asil milletimizin sevgisi, güveni ve duasından aldığı güçle ve ‘Ölürsem şehit kalırsam gazi’ anlayışıyla mücadeleye hazırdır.”

“HAREKAT İÇİN TÜM HAZIRLIKLAR TAMAMLANMIŞTIR”

Bakanlığın sosyal medya hesabından ilerleyen saatlerde bir paylaşım daha yapıldı. Güvenli Bölge ve Suriyeli savaş mağdurlarının güvenliğine vurgu yapılan paylaşımda şu ifadelere yer verildi:

“Bölgemizin istikrar ve huzuruna katkı sağlayarak Suriyelilerin güvenli bir yaşama kavuşabilmesi için Güvenli Bölge/Barış koridoru kurulması zaruridir. TSK, sınırlarımızda terör koridoru oluşturulmasına asla müsamaha göstermeyecektir. Harekât için tüm hazırlıklar tamamlanmıştır.”

MSB: Türk Silahlı Kuvvetleri mücadeleye hazır

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İHA
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...