MSB'den bedelli askerlik uyarısı! Son tarih 23 Haziran

Düzenleyen:
- Güncelleme:
MSB'den bedelli askerlik uyarısı! Son tarih 23 Haziran

GÜNDEM Haberleri

MSB'den bedelli askerlik ile ilgili kritik bir uyarı geldi. Bakanlık, mecvut bedelli askerlik ücretinin 1 Temmuz'da geçerliliğini yitireceğine dikkat çekerek, mağduriyet yaşanmaması için 23 Haziran'a kadar ödeme işlemlerinin tamamlanması gerektiğini bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığınca (MSB), bedelli askerlik hizmetinde ücret ve ek tutarın 1 Temmuz itibarıyla geçerliliğini yitireceği hatırlatılarak, yükümlülerin mağduriyet yaşamaması için müracaat ve ödeme işlemlerini 23 Haziran'a kadar tamamlamaları istendi.

SON TARİH 23 HAZİRAN

MSB'den yapılan açıklamada, şunlar kaydedildi:

"Kurban Bayramı tatili 27 Haziran saat 13.00'te başlayıp 1 Temmuz'da sona erecektir. Bedelli askerlik hizmeti kapsamında geçerli olan bedel ve ek bedel tutarı, 1 Temmuz itibarıyla geçerliliğini kaybedeceğinden bedelli askerlik hizmetine müracaat edecek yükümlülerin, mağduriyet yaşamaması için 23 Haziran'a kadar müracaat ve ödeme işlemlerini tamamlamaları önem arz etmektedir." 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...