Önce baktı sonra çaldı ama kaçamadı! Pişkin hırsız kamerada

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

İstanbul'da bir mağazanın girişinde bulunan kıyafetleri inceleyen hırsız gözüne kestirdiğini alıp kaçmaya başladı. Mağaza çalışanı hırsızdan daha hızlı davranınca, zanlı kaçamadan yakalandı. Hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

İstanbul'da bir giyim mağazasının önde duran kıyafetleri inceleyen hırsız gözüne kestirdiğini çalıp kaçmak istedi. Mağaza çalışanı peşinden koşarak yakaladı. Hırsızın rahat tavırları ise güvenlik kamerasına yansıdı.

ASKIDAN ALDIĞI CEKETLE KAÇMAYA BAŞLADI

Olay, Şirinevler Mahallesi Seyhan Sokak'ta bulunan bir mağazada akşam saatlerinde yaşandı. Kimliği henüz öğrenilemeyen bir şahıs, mağazanın önüne gelerek içeriyi kontrol etti. Ardından mağazanın girişinde bulunan kıyafetlerden birini gözüne kestiren şahıs, askıdaki ceketi çalarak mağazadan uzaklaştı.

MAĞAZA ÇALIŞANLARI TARAFINDAN YAKALANDI

Mağaza çalışanları durumu fark ederek hırsızın peşinden koştu. Kısa süren kovalamacanın ardından zanlıyı yakalayan çalışanlar kıyafeti elinden aldı. Mağaza sahibinin ise şikayetçi olmadığı öğrenildi. 

HIRSIZIN RAHAT TAVRILARI GÜVENLİK KAMERASINA YANSIDI

Öte yandan hırsızın rahat rahat incelediği ceketi sakin bir şekilde alıp dükkandan uzaklatığı o anlar güvenlik kamerasına saniye saniye yansıdı.

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...