Arkadaşıyla konuşmalarını duydu: Fırıncı, hırsız çalışanına dayak attı

Düzenleyen: / Kaynak: İhlas Haber Ajansı
- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri  / İhlas Haber Ajansı

Şişli'de bir fırıncı çalışanının hırsızlık yapması için arkadaşı ile konuşmalarını duyunca çileden çıktı. Hırsız çalışanına dayak atan fırıncının o anları güvenlik kamerasına anbean yansıdı. Çalışan, patronun elinden güçlükle kurtuldu.

Şişli’de bir fırında iki gün önce işe giren şahıs, arkadaşını arayıp çalıştığı yerdeki telefonu çalmasını söyleyince patronu tarafından fark edildi. Çalışanı odaya çağıran patron, dakikalarca dövdü. Yaşananlar kameralara yansırken, patronun elinden zor kurtulan çalışan kaçtı.

ARKADAŞINI ARAYARAK HIRSIZLIK YAPABİLECEĞİNİ SÖYLEDİ

Olay, geçtiğimiz hafta Çarşamba günü Şişli Ergenekon Mahallesi’nde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre sokakta bir fırın işleten Kemal Yılmaz Y. olaydan 2 gün önce çalışması için Bekir isminde bir şahsı işe aldı. Fırında çalışmaya başlayan Bekir, olay günü bir arkadaşını arayarak hırsızlık yapması için uygun ortam olduğunu, gelip telefon çalabileceğini söyledi. Yaşananları fark eden patron Kemal Yılmaz Y., çalışanı odaya çağırdı.

Arkadaşıyla konuşmalarını duydu: Fırıncı, hırsız çalışanına dayak attı

PATRON YUMRUKLAMAYA BAŞLADI

Önce Bekir isimli yeni çalışanı ile konuşan patron, daha sonra yumruk atmaya başladı. Dakikalarca çalışanı döven patronun seslerini duyan diğer çalışanlar, araya girdi. Patronunun elinden zor kurtulan çalışan arkasına bile bakmadan kaçtı. Yaşananlar kameralara anbean yansırken, patronu diğer çalışanlar güçlükle sakinleştirdi.

TARAFLAR ŞİKAYETTE BULUNMADI

Öte yandan, olayla ve dayakla ilgili tarafların birbirleri hakkında şikayette bulunmadıkları öğrenildi. Ayrıca güvenlik kamera görüntüsünü dayak atan patronun, fırıncıların sosyal medya grubundan dikkatli olmaları amacıyla paylaştığı bildirildi. 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
Kaynak: İhlas Haber Ajansı
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...