Sancaktepe'de 10 gün önce kaybolan 25 yaşındaki gençten acı haber! Yakınları gördükleri manzara ile kahroldu

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Sancaktepe'de 10 gün önce kaybolan 25 yaşındaki gençten acı haber! Yakınları gördükleri manzara ile kahroldu

GÜNDEM Haberleri

Sancaktepe'de inşaat halindeki binada yer alan su kuyusunda bir ceset gören vatandaşlar durumu hemen polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Yapılan incelemelerde cesedin, 10 gün önce kaybolan 25 yaşındaki gence ait olduğu tespit edildi. Gencin nişanlısı ve ailesi olay yerinde gözyaşlarına boğuldu.

10 gündür kayıp olan gençten acı haber geldi, cesedinin bulunduğu yer yürek sızlattı. Sancaktepe’de bulunan inşaat alanında yaşanan olayda inşaat halindeki binada yer alan su kuyusunda vatandaşlar tarafından bir ceset bulundu. İhbar üzerine olay yerine polis, itfaiye, sağlık ve İSKİ ekipleri sevk edildi.

NİŞANLISI VE AİLESİ GÖZ YAŞLARINA BOĞULDU

Yapılan çalışmalar ile cesedin 10 gün önce kaybolan 25 yaşındaki Bahadır Ekiz isimli gence ait olduğu tespit edildi. Kuyudaki suyun ekipler tarafından tahliye edilmesinin ardından ceset kuyudan çıkartılıp cenaze aracına alındı. Öte yandan, olay yerine gelen Ekiz’in nişanlısı ve ailesi gözyaşı döktü.(İHA)

 

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...