Sancaktepe'de korkunç olay: Bir evde 3'ü çocuk 4 kişi ölü bulundu

- Güncelleme:

GÜNDEM Haberleri

Sancaktepe'de bir sitedeki dairede iki erkek çocuğu, bir kız çocuğu ile babaları ölü bulundu. Mehmet A.'nın eşinin evi terk etmesi üzerine 3 çocuğunu asarak intihar ettiği şüphesi üzerinde duruluyor. Olay yerine çok sayıda polis sevk edilirken inceleme sürüyor.

Son dakika: İstanbul Sancaktepe’de bir evde 3’ü çocuk 4 kişi ölü bulundu. Fatih Mahallesi Selahaddin Eyyubi Caddesi üzerindeki bir sitede bulunan dairede yaşanan korkunç olayda sitedeki komşuları, Mehmet A. isimli şahıstan haber alamaması üzerine Mehmet A.’nın iş yerinden meslektaşı olan birini aradı.

Sancaktepe'de korkunç olay: Bir evde 3'ü çocuk 4 kişi ölü bulundu

ÇOCUKLARINI ASARAK İNTİHAR ETTİ İDDİASI

Mehmet A.’nın meslektaşı olan teknisyen, polis ile beraber Mehmet A.’nın evine geldi. Çilingir yardımıyla evin kapısının açılmasıyla içeri giren polis, içeride ikisi erkek çocuğu, biri kız çocuğu, bir de Mehmet A. isimli yetişkin erkeğin asılmış halde cansız bedenlerini buldu.

Sancaktepe'de korkunç olay: Bir evde 3'ü çocuk 4 kişi ölü bulundu

Mehmet A.’nın eşiyle bir süredir problem yaşadığı, eşinin evi terk etmesi üzerine çocuklarını asarak intihar ettiği iddia edildi.  Olay yerinde yapılan incelemelerin ardından cesetler Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.

Sancaktepe'de korkunç olay: Bir evde 3'ü çocuk 4 kişi ölü bulundu

"KENDİNİ VE ÇOCUKLARINI ASMIŞ"

Olay ile ilgili konuşan Bülent Çiftçi, “Çocuklar 8 - 10 yaşlarında. Onu tanıyorum, hepimize yardımcı oluyordu. Temizlik ve teknik elemanıydı burada çalışıyordu. Çocukları ile restoran bölümünde yemek yemiş. Sonra en üst kata kazan dairesine çıkmış. Orada kendini ve çocuklarını asmış. Olay kazan dairesinde olmuş. Çocukları dışarıdan getirmiş. Normalde burada oturmuyor” dedi.

UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...