Şehidin kanı yerde kalmadı! Özel Harekat, teröristi ininde yakaladı

Düzenleyen:
- Güncelleme:
Şehidin kanı yerde kalmadı! Özel Harekat, teröristi ininde yakaladı

GÜNDEM Haberleri

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya sosyal medyadan yaptığı paylaşımla, 11 gün önce Cizre’de şehit edilen Güvenlik Korucusu Mustafa Erdem’in faili Mehmet Zeki İlmin adlı teröristin bu sabah yapılan operasyonla yakalandığını duyurdu.

Cizre’de şehit edilen Güvenlik Korucusu Mustafa Erdem’in faili Mehmet Zeki İlmin adlı terörist Mersin ili Akdeniz ilçesinde Emniyet Terörle Mücadele ve Özel Harekat birimlerimizin bu sabah yaptığı operasyonla yakalandı.

Şehidin kanı yerde kalmadı! Özel Harekat, teröristi ininde yakaladı

Şehit Korucu Mustafa Erdem

ŞEHİDİMİZİ KANI YERDE KALMADI

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada "Emniyet İstihbarat Başkanlığımızın yaptığı teknik çalışmalar neticesinde; 11 gün önce Cizre'de şehit edilen Güvenlik Korucumuz Mustafa Erdem'in faili Demhat, Fırat ve Gelhat kod adlı Mehmet Zeki İlmin adlı terörist, Mersin ili Akdeniz ilçesinde Emniyet Terörle Mücadele ve Özel Harekat birimlerimizin bu sabah yaptığı operasyonla yakalandı.

Şehidimizin kanı yerde kalmadı. Operasyonu gerçekleştiren kahraman Emniyet mensuplarımızı tebrik ediyorum. Terör sona erene kadar mücadelemiz devam edecek" ifadelerini kullandı.

BU VİDEO DA İLGİNİZİ ÇEKEBİLİR

Düzenleyen:  - GÜNDEM
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...